Din varukorg är tom!

DC United väger uttalande för Juventus framåt Gonzalo Higuain

22/05/2020 0
Det kan snart vara ett fall av bröder som återförenades i D.C. United via en blockbusteravtal.
 
Steven Goff från The Washington Post rapporterade onsdag att de svarta och röda undersöker att föra Juventus och den argentinska spetsen Gonzalo Higuain till klubben. Det skulle länka superstjärnan med sin äldre bror, Federico Higuain, som undertecknade med D.C. i mars förra året som spelare och Player Development Coach efter att ha tillbringat åtta säsonger med Columbus Crew Billiga Juventus 19/20 Fotbollströjor.
 
Goff beskrev att sådana sysselsättningar fortfarande befinner sig i ett tidigt skede, så Higuains potentiella flytt till Audi Field verkar inte överhängande. Det finns också det hotande sammanhanget för COVID-19-pandemin, som kommer att påverka den globala överföringsmarknaden och inkomstströmmarna.
 
Higuain, 32, är för närvarande på kontrakt med Juventus till och med juni 2021, så varje flyttning före detta skulle kräva en överföringsavgift eller att Serie A-kraftcentralen är villiga att dela olika sätt. Skulle det samlas, skulle det likna när D.C. gjorde en stänk 2018 för att förvärva den engelska superstjärnan Wayne Rooney innan deras fotbollsspecifika stadion öppnades.
 
Nummer 9 har för närvarande 63 mål och 16 assist i 139 matcher för Juventus, med tidigare stopp vid Real Madrid, Napoli, AC Milan, Chelsea och River Plate. På den internationella scenen rankas Higuain på sjätte plats i mål för Argentina med 31 mål i 75 uppträdanden.
 
I mitten av april dök också länkar mellan Higuain och LA Galaxy upp på grund av förbindelser med huvudtränaren Guillermo Barros Schelotto. Andra superstjärnor har kopplats till D.C. under det senaste året, med mittfältare Mesut Ozil och Luka Modric båda ytor som möjligheter.