Din varukorg är tom!

Dembele vill vara avgörande för Barcelona

18/02/2019 0
Barcelona återvänder till Champions League-åtgärden på tisdag och Ousmane Dembele har sagt att han har för avsikt att bli en viktig medlem i laget på den stora scenen. Framför midweeksspel mot Lyon gjorde fransmannen sin återkomst till startlinjen mot Real Valladolid . Med obegränsad potential kombinerat med en enorm prislapp, förväntar sig Barcelona fans att ungen ska göra mer av en inverkan, vilket någonting Dembele själv har utsett att göra.
 
"Jag var avgörande i början av säsongen] och jag hade en fas att sitta på bänken i november, men det är normalt för att vi under en säsong alltid har svåra tider", berättade han för klubbens officiella media. Jag har tro på mig själv och jag ska försöka fortsätta göra det jag känner bäst och vara avgörande för laget. "Det är viktigt att göra poäng vid viktiga ögonblick som jag är en anfallare och jag måste vara avgörande när laget är på deras bästa ögonblick. "Vi måste vara fokuserade på våra mål, vi vill vinna titlar, vinna Champions League och även LaLiga Santander." VM-vinnaren berömde också sitt lags europeiska motståndare och betonade Lyons styrkor. "Det är ett lag med mycket bra spelare och det är väldigt svårt att vinna där, som de visade den här säsongen - genom att slå Manchester City och Paris Saint-Germain "fortsatte han." Vi måste vara mycket fokuserade och inte tro att det kommer att bli lätt. "Med Samuel Umtiti talar vi ibland om Lyon och han berättar för mig att vi måste vara ve ry försiktigt eftersom de är ett bra lag. "
 
Fekir är deras bästa spelare, men det finns andra spelare som har många kvaliteter och vi måste hålla ett öga på alla. "Jag tittar mycket på Ligue 1-spel och jag har sammanfaller med några spelare i landslaget som Fekir, Mendy och Moussa Dembele och de är farliga på planen. "Slutligen pratade han om hans senaste skada och Barcelonas krävande schema under de närmaste veckorna." Jag mår bättre, eftersom jag kunde spela 15 minuter mot Athletic Club och jag återvänder till min nivå, små och små, "sa han." Skadan kom när jag kände mig väldigt bra, jag var avgörande och jag gjorde ett bra jobb under spel, men det är fotboll. "
 
Under januari månad hade vi Copa del Rey och LaLiga Santander matcher i Spanien så det är mycket trötthet, precis som i februari kommer Champions League och vi måste leva upp till det. "