Din varukorg är tom!

Jordan Pickford bryter tystnad på Chelsea rykten efter att ha un

28/09/2018 0
Everton målvakt Jordan Pickford har insisterat på att han var helt engagerad i klubben trots rykten som kopplade honom med ett sommarflytt till Chelsea.
 
Den 24-årige såg hans rykte sväva på baksidan av hans VM-prestationer för England där han spelade en inflytelserik roll i lagets överraskningsprogression till semifinalen.
 
Pickford, tillsammans med andra Englands internationella Jack Butland och Leicester Citys Kasper Schmeichel, ryktes alla att vara på Chelseas lista som potentiella Thibaut Courtois-ersättare.
 
Courtois vägran att teckna ett nytt kontrakt banade vägen för ett drag till Real Madrid i augusti och han ersattes snabbt till Chelsea av Kepa Arrizabalaga som gick med i en £ 71m deal från Athletic Club.
 
Den här veckan skrev Pickford en ny sexårig affär på Goodison Park och han tror att det kommer att stoppa ytterligare spekulationer kring hans framtid.
 
"Du ser det hela på din Twitter eller Sky Sports, vet du vad jag menar?" Pickford sa efter att hans kontrakt hade blivit meddelat.
 
"Jag låter det inte påverka mina prestanda. Jag knuffade bara och visste att jag hade ett kontrakt med Everton. När som helst tänkte jag inte något annat.
 
"Jag jobbade hårt när jag var borta med England och även med den nya chefen som kom in, handlade det hela England om den tiden. Jag kom tillbaka hit och det handlade om att komma tillbaka till jobbet med Everton. '
 
"Det har varit en virvelvind i ett år och ett stort steg för mig", sa han. "Jag tror bara att få detta kontrakt undertecknat kan bara lägga det till sängs och få progressionen för mig själv att bli bättre.
 
"Jag tycker att det är ett bra steg för klubben och en bra riktning att vara på väg. Om jag inte var här, kanske jag inte hade varit med England vid VM. Jag tror att detta drag har förbättrat mig massivt. "
 
Everton verkar vara ett pågående arbete under Marco Silva som bara har vunnit en av sina sex Premier League-matcher den här säsongen och defensivt verkar de vara sårbara.
 
Även om Pickford har gjort 17 sparar i Premier League, har han medgett i alla sex matcherna och släppt i totalt 11 mål.
 
Silva har inte hjälpts av att sommarbeteckningar Bernard, Yerry Mina och Andre Gomes inte har kunnat spela, medan Richarlison i form var bannlyst i tre matcher efter en avsändning mot Bournemouth.
 
Chelsea har under tiden gjort en bra start på säsongen med att ha vunnit fem och dragit en av sina sex ligakampar med Kepa som håller tre rena lakan.