Din varukorg är tom!

Juventus arbetar på nytt kontrakt för rekordbrytare Kean

17/10/2018 0
Den 18-årige kan fortfarande skickas ut på lån denna säsong, men Serie A-mästarna vill att han ska begå sig en längre affär först Billiga Juventus Barn 18/19 Fotbollströjor.
 
Juventus är ute efter att knyta rekordbrytande frontman Moise Kean till en ny affär, förstår Goal.
 
Den 18-årige, som har skrivit om historikböckerna sedan ett högt genombrott i Turin, arbetar för närvarande med ett kontrakt fram till 2020.
 
Intressen att locka honom bort från Serie A-mästarna har visats, med La Liga-outfit Leganes och Ligue 1 tungviktar Marseille har gjort tillvägagångssätt under sommaren.
 
Juve är angelägna om att se till att de förblir de som dra nytta av Keans stora potential, och planerar att lägga fram nya villkor.
 
Det kan vara att en annan låneomkopplare är sanktionerad för ungen när en överenskommelse har kommit överens, med 2017-18-kampanjen som har spenderats med Verona.
 
Vid den tidpunkten som flyttningen gjordes hade Kean redan blivit den första spelare som föddes på 21-talet för att göra sin debut i en av Europas fem största divisioner.
Juve gav honom sin buga som 16-årig i november 2016.
 
Han har sedan dess blivit den första spelaren som föddes på 2000-talet för att få ett Champions Fotbollströjor Barn League-spel och den första som scorade i en elite-liga - har nettat mot Bologna på sista dagen i kampanjen 2016-17.
 
Mer uppspelning uppnåddes i hans senaste utflykt - återigen relaterat till hans födelsedatum - när Kean öppnade sitt målkonto för Italiens U21-sida i en 2-0 seger över Tunisien. Han har också tagit in en annan europeisk utflykt till Juve detta säsong, i ett möte med unga pojkar, och anses av Massimiliano Allegri vara ett användbart alternativ för nutid och framtid.
 
Bianconeri är nöjd med de framsteg som gjorts i hans utveckling och känner att uppåtgående kurva kan bibehållas med en längre vistelse i Turin.
 
Arbeta tillsammans med Cristiano Ronaldo i träning förväntas presentera Kean med möjlighet att lära av och efterlikna några av de finaste artisterna i verksamheten.
 
Han kan möta hård konkurrens för att attackera kajplatser på Allianz Stadium, men Vercelli-indianen hålls i högsta grad av Juve och de kommer att göra allt de kan för att se till att kontraktsförlängningsförhandlingar når en positiv slutsats.