Din varukorg är tom!

Juventus mittfältare förklarar påverkan av åtgärder efter UEFA C

02/11/2018 0
Juventus mittfältare Blaise Matudi har delat otroligt inblick i den mentala förändring Serie A-mästarna har fått från Cristiano Ronaldo.
 
Ronaldo, 33, anlände till Juve i lågsäsong med klubben som sökte ambitionen att slutligen avsluta sin Champions League-torka.
 
Trots sin framväxande ålder beordrade Ronaldo en liga och klubbrekordöverföring från Real Madrid, då han lämnade ett arv som all-time rekordskytt med fyra Champions League-titlar på nio glittrande år.
 
Medan det var reservationer av hans potentiella inflytande från avsnitten i media, med påståenden att han kan vara bortom hans topp - Matuidi har känt ljuset i den rena bestämningen av fem-tiden Ballon d'Or-vinnaren - som har smittat sin stjärngrupp .
 
"Ronaldo gör laget bra, han känner sig starkare. Han låter laget spela bättre med bollen, och han är ledare", sa han till RMC. "Vi kom tillbaka från Manchester med flyg och vi var väldigt trött.
 
"Nästa morgon hittade jag honom i gymmet och han berättade att han måste fortsätta arbeta. Han är 33 år gammal men han är verkligen ett exempel."
 
Ronaldo har gjort sju mål och registrerat fem assists i tio league-matcher sedan han gick med i de italienska vinsterna i en rapporterad £ 105-överföring från Los Blancos.