Din varukorg är tom!

Kan snubbed Riyad Mahrez räddning Maiden Manchester City säsong

26/02/2019 0
Algeriens superstjärnan har inte haft det gröna i sin öppningskampanj med medborgarna Manchester City 18/19 tröja, men är det för sent att vända om saker?
 
Om en långvarig skada, disciplinära skäl eller en brant nedgång i form går, spelar spelare som flyttar klubbar åtföljd av en astronomisk överföringsavgift oftast ofta hos sina nya arbetsgivare.
 
Särskilt när rättarna har väntat en längre tid för att få sin man, är det normalt att de nya rekryterna kommer att få konsekvent lekstid.
 
För Riyad Mahrez, som dock lämnade Leicester City för Manchester City i en £ 60 miljoner flytta på sommaren, har det inte varit fallet.
 
Efter att ha försökt att underteckna wideman i fjolårets vinterfönster väntade sig championarna sex månader innan han slutligen såg affären genom sommaren, men det har inte översatts till riklig gametime för vingen.
 
Med all rättvisa är widemannens unika situation en konsekvens av utbudet av talang på City.
 
Varje lag som, mer eller mindre, har två tillgängliga spelare för varje position kommer definitivt inte vara lätt att bryta sig in - oavsett hur mycket som splashed på ett nytt ansikte.