Din varukorg är tom!

Klopp sopor rykten kopplar honom med Juventus

29/05/2019 0
Juventus söker efter Massimiliano Allegris efterträdare och har kastat begåvade ögon på tyska när han förbereder sig för Champions League-finalen.
 
Jurgen Klopp säger att rapporter som knyter till honom med Juventus är "bullsh * t och insisterar på att han inte har något intresse av att lämna Liverpool.
 
Serie A-mästarna jaktar efter en ny chef efter att ha skiljat sig med Massimiliano Allegri.
 
Lazio Simone Inzaghi, Chelsea huvud tränare Maurizio Sarri och fri agent Antonio Conte är bland de namn som har nämnts i samband med rollen.
 
Bianconeri-styrelsen anser enligt uppgift att Klopp och Manchester City-chefen Pep Guardiola är idealiska - om än mindre realistiska - alternativ, men tyskarna tog bort all tvivel om sin framtid när han fokuserar på helgens Champions League-final.
 
"Det är självklart en liga som jag gillar, Italien är ett vackert land, men dessa rykten om att jag kommer till Juventus är bullsh * t", berättade Klopp Sky Sport Italia.
 
"Det är inget sant om det, jag kommer inte att lämna Liverpool.
 
"Jag känner Serie A väldigt bra, jag följer det och jag gillar det men jag ska stanna kvar i Liverpool."
 
Liverpool kommer att hoppas att bli crowned europeiska mästare för sjätte gången när de träffar Premier League-rivaler Tottenham vid Wanda Metropolitano på lördag.
 
Den tyska målvakten gjorde ett felaktigt pass som gjorde det möjligt för Karim Benzema att ge Real ledningen strax efter halvtid i Kiev innan han tillät en långsiktig strejk från Gareth Bale att falla i hans händer för att slå upp segern för de spanska jättarna.
 
De Reds ser ut att fördöma besvikelsen att missa ut på Premier League-titeln till Manchester City på sista dagen av säsongen.
 
Liverpool slog Wolves för att sluta på 97 poäng - en rekord för en runner-up i den engelska topp flygningen - men misslyckades med att ta över City som var 4-1 vinnare borta i Brighton.