Din varukorg är tom!

Manchester United beast planerar att dra sig tillbaka från lands

19/08/2018 0
Det belgiska laget fungerade bra i Rysslands VM precis förbi. De europeiska röda djävlarna är helt fram till semifinalerna Matchtröjor, och så småningom vunnit tredje platsen. Som lagets huvudcenter har Lukakus prestation också enhälligt bekräftats. Men nu har Lukaku börjat planera att dra sig tillbaka från landslaget.
 
Lukaku accepterade en intervju med Business Insider och sa att han planerar att dra sig tillbaka från landslaget efter den europeiska cupen år 2020. Lukaku sa: "Jag känner att efter Europeiska cupen kommer jag att sluta. För oss är varje tävling Minsta standarden är för att nå semifinalerna och gå vidare med den här grunden. Jag är nu 25 år och har inte nått min topp. Jag vill tävla med unga människor eftersom de vill ta min position nu, jag vill inte förlora dem. Men efter två år kommer tiderna att vara deras. "
 
Lukakus anmärkningar är fortfarande ganska överraskande. Det ska noteras att även efter två år är Lukaku bara 27 år gammal Billiga Manchester United 18/19 Fotbollströjor. Det är fortfarande fotbollsspelarnas guldålder. Det är uppenbart mycket förvånande att laget har tagit sig tillbaka från landslaget så tidigt. Men för Manchester United är det uppenbarligen en bra sak. Utan trycket av landslagshändelser kan spelare få mer vilotid och det är mer fördelaktigt att utöka sin karriär.