Din varukorg är tom!

Med Fodens huvud tog City hämnd på Tottenham

07/11/2019 0
Efter onsdagens galenskap kolliderade City och Tottenham igen i Manchester. Efter vad som hände i kvartfinalerna i Champions League, blev hemmalaget överväldigad av önskan om revans. Även om de vann 4-3, tappade de bort från BL och avskaffade dem deras femte resultat i 94: e minuten på videodomarens dom.
 
Ett liknande drama hade dock varit synd att förvänta sig av en Premier League-match ...
 
Men målgenomsnittet för den 5: e minuten var precis som det var tre dagar tidigare. Sergio Agüero kastade tillbaka bollen till målvakten Phil Foden (1-0). Detta gjorde den 18-åriga mittfältaren till den första målscorerna i City efter 2000 och den tredje yngsta i Premier League som gjorde mål.
 
Hoppningen hade fler chanser för Manchesterians, Bernardo Silva kunde ha gjort två mål, men Paulo Gazzaniga, som ersatte Hugo Lloris, var både väl placerad och försvarade två gånger.
 
Även efter vändningen kunde Tottenham inte ändra taktik, Londonborna var hoppfulla av kontrasten, men Ederson hade inget mer att göra. Han behövde inga allvarliga prestationer ...
 
Spurs gjorde bara sju poäng i ligan mot de andra sex (endast Manchester United har en sämre balans: sex poäng), medan Manchester City nu upp 21 poäng.
 
Stadsslagning (onsdagens match mot MU) kommer också att vinna poäng 22, 23, 24 för den nedflyttade City BL.