Din varukorg är tom!

Messi lämnade ut ur Barcelona-trupp för Huesca före Man Utd-konf

13/04/2019 0
Ernesto Valverde har beslutat att lämna ut en mängd högprofilerade namn i helgen då klubben ser ut mot deras Champions League-konflikt på tisdag
Barcelona manager Ernesto Valverde har namngett en försvagad 18-man squad för denna helgens La Liga kamp mot Huesca.
 
Den katalanska klubben reser till El Alcoraz på lördag för att ta på Francisco mans men de ser ut att behålla sin 11-punkts gap överst på bordet över Atletico Madrid.
 
Valverde har beslutat att lämna Lionel Messi och Sergio Busquets hemma i Barcelona för att vila upp före Champions League-tävlingen mot Manchester United på tisdag.
 
Ivan Rakitic är också frånvarande från truppen med feber, medan Sergio Roberto kommer att sakna också på grund av ett muskelproblem i hans vänstra ben.
 
Lägg till det, Luis Suarez och Gerard Pique är också inställda att missa kollisionen mot Huesca eftersom de båda är avstängda.
 
Barcelona håller för närvarande en slank 1-0 aggregerad ledning över de röda djävulen i Champions League efter deras kvartalsfinala första ben möte på onsdagen.
 
Det är av den anledningen att Valverde har valt att lämna sina stjärnspelare hemma för att se till att de är fullt passade och redo att slutföra jobbet mot Ole Gunnar Solskjaers män nästa vecka.
 
Premier League-klubben drog en berömd comeback seger över Paris Saint-Germain i den tidigare omgången av tävlingen, och Valverde är försiktig med hotet som de utgör hemifrån.
 
Det finns dock fortfarande några stjärnnamn som finns närvarande i Barcelona-truppen för att möta Huesca med bland annat Ousmane Dembele och Philippe Coutinho.
 
Nuvarande målvakt Marc-Andre ter Stegen är också i truppen trots att han spelade varje La Liga-armé denna säsong över Jasper Cillessen, men han kunde fortfarande vara böjd till förmån för den nederländska internationella.
 
Riqui Puig ingår som den 19-årige söker fortfarande efter sin första start i en Barca-skjorta som följer på sin 35-minuters cameo i Copa del Rey tidigare denna säsong som en ersättare.
 
Det finns också plats för andra hotprofiler Moussa Wague, som också letar efter sin debut för Camp Nou-klubben efter 17 spelningar för B-laget den här säsongen.