Din varukorg är tom!

Paul Dybala poäng Bruce att leda FC Lokomotiv Moskva i det förfl

23/10/2019 0
Juventus vann sin andra seger i UEFA Champions League gruppsteg och besegrade Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Turin, Italien.
 
Paulo Dybala var hjälten och gjorde utjämningen i den 77: e minuten och gav Juve ledningen tre minuter senare.
 
Med sju poäng genom tre matcher förblir Juve nivå på poäng med grupp D-ledarna Atletico Madrid, som slog Bayer Leverkusen tidigare på dagen.
 
Under sommaren var Dybala ett konstant föremål för överföringsspekulationer eftersom Juventus såg ut för att tappa lite lön. Föreslagna flytt till Manchester United och Tottenham Hotspur föll båda igenom, vilket tvingade honom att utnyttja en svår situation.
 
Inte slumpmässigt har den 25-åriga argentinska stjärnan haft en något trög start på säsongen, genom att ha gjort ett mål och noterat en assist genom sex Serie A-utseenden hittills.
 
I uppbyggnaden till tisdagens match gjorde Juve-manager Maurizio Sarri klart att hans trupp var tvungen att respektera Lokomotiv, som är nivå på poäng med Zenit St. Petersburg för första i den ryska Premier League.
 
"Fällan spelar mot ett lag som har en fantastisk säsong," sa Sarri till reportrar per Football Italia. "De har satt sig i en bra position i Champions League Juventus 19/20 Matchtröjor, och det betyder att det här laget är bättre än vad alla förväntade sig. Vi måste ha stor respekt för dem och vara väldigt lugna på 90 minuter. Det kommer att vara svårt."
 
Den bedömningen visade sig förmodligen lite för sant för Sarris smak under första halvlek.