Din varukorg är tom!

Pjaca vill att Juventus kommer tillbaka, säger agenten

15/04/2020 0
24-letni hrvaški internacionalec si upa zaslužiti mesto v ekipi Maurizio Sarri, potem ko je prvo polovico sezone izpustil zaradi poškodbe
Marko Pjaca upa, da se bo po koncu posojila v Anderlechtu vrnil v Juventus.
 
Krilo se je belgijski strani pridružil januarja na posojilu do konca sezone, vendar je uspel le štiri nastope, preden je sezono odpovedal zaradi pandemije koronavirusa.
 
Pjačin zastopnik Marko Naletilić je predlagal, da bi lahko 24-letnik ostal v Anderlechtu še eno leto, vendar meni, da si želi zaslužiti mesto v ekipi Maurizia Sarrija.
 
"Marko ima še eno leto posojila pri Anderlechtu. Za nadaljevanje [dobrih] odnosov morata obstajati medsebojni dogovori obeh strani," je povedal za TuttoJuve. "Imamo klavzulo, ki mu tudi omogoča, da ima besedo.
 
"Sarri mu je dal nasvete za prihodnost in izrazil zaupanje v njegove potenciale. Normalno je, da se igralec v njegovih razmerah upa vrniti v Juve, drugače bi bil presenečen. Če bi se vrnil na ravni pred nekaj leti , gotovo bi lahko bil zelo koristen. "
 
Hrvaški internacionalec je prvo polovico sezone z Juventusom izpustil zaradi poškodbe, zato bi lahko ostal v italijanskem prvoligašu, ko se je januarja pridružil Cagliariju.
 
"Cagliari je bil zainteresiran, a na koncu smo se odločili sprejeti Anderlechtovo ponudbo," je dejal Naletilić. "Juventus je raje dečku naredil dobro, tako da ga je izposodil.
 
"Morda bi si lahko mislili, da bi bil lahko Pjaca na klopi uporaben glede na poškodbe, ki jih je imela ekipa od februarja naprej, toda v tednih pred situacijo je bilo zelo drugače.
 
"Bistveno je bilo, da poleti ne zapustijo Juventusa. To je bila pravilna odločitev, zato je imel klub čas, da fantu omogoči popolno okrevanje po poškodbi.