Din varukorg är tom!

Real Madrid-överföringar: Romelu Lukaku är ett alternativ värt a

31/08/2020 0
Real Madrid har Karim Benzema och Luka Jovic, men det har inte hindrat dem från att visa intresse för Europas främsta anfallare.
Om Real Madrid tecknar en ny anfallare 2021 eller 2022, förväntas de göra ett steg för Kylian Mbappe från PSG eller Erling Haaland från Borussia Dortmund. Båda spelarna är bland de bästa unga spelarna i världen, eftersom ingen spelare har mer övergripande värde än Mbappe och ingen enskild spelare har mer målskytt uppåt än Haaland.
 
Naturligtvis har Real redan en stor anfallare i sin premiär i Karim Benzema, som har varit den mest avrundade nr 9 under det senaste decenniet. Han var också La Ligas MVP 2019-2020.
 
Bakom Benzema har Los Blancos den unga Luka Jovic, som framträdde som en enorm stjärna för Eintracht Frankfurt 2018-2019 innan han gjorde en miljon på 60 miljoner euro till Zinedine Zidanes sida. Jovic spelade inte en stor roll i Reals första lag förra säsongen, men Real borde inte ge upp honom någon gång snart.
 
Med det sagt skulle Mbappe och Haaland vara perfekta spelare för Los Blancos, särskilt Mbappe, som kan vara den främsta målskytten vid bred framåt som klubben behöver.
 
De är dock långt ifrån de enda alternativen som Real Madrid bör överväga. Tidigare denna månad rapporterade Le10Sport.com att Inter Milan-anfallaren Romelu Lukaku är bland fyra spelare på klubbens radar. Real kan överväga att underteckna Lukaku i framtiden som ersättare för Benzema, som är 32.
 
Benzema kommer inte att lämna någon tid snart, men han är den typen av spelare som skulle lämna klubben om han känner att han inte längre är det bästa alternativet. Han älskar klubben för mycket för att känna att han håller tillbaka någon. Det betyder att Benzema kan ha ett par år till på Real innan han lämnade sin tidigare klubb Lyon.