Din varukorg är tom!

Ser fram emot att spela i Premier League-spelet

10/12/2017 0
Wilshire återvände till Arsenal den här säsongen, fick inte mycket chans att hans framträdanden i den engelska Premier League få möjligheter, men i detta fall Wilshire fortfarande optimistisk om sin framtid.
 
Wilshire, efter att ha återvänt till Arsenal den här säsongen, spelar de flesta av hans chanser att spela i UEFA-cupen, Wilshere spelade bara fyra gånger i ligan, spelade en total tid på bara 65 minuter. Men även så, Wilhelm hård träning efter skadan återhämtning, väntar på Wenger att ge honom en chans. Kanske Wilshers ansträngningar rörde Wenger, Wenger klargjorde vid en presskonferens mot Southampton att Wilshire är i god hälsa och har blivit föremål för vad professorer måste överväga när man väljer en uppställning.
 
För hans nuvarande situation uttryckte Wilhelm också sin vilja att spela: "Jag vill inte bara spela nu, jag har alltid haft en hög önskan att delta. Jag har pratat med tränaren, jag visade honom önskan jag ville debutera i Engelska Premier League, men jag kommer att respektera laget när staten är bra, även om vi förlorade förra veckan, men innan lagets skick har varit bra, träffar mina lagkamraters nederlag Arsenal har många bra spelare och allt jag kan göra är att bevisa mina förmågor på domstolen när möjligheten kommer. "
 
Även om inte mycket chans, har Wilshire fortfarande sitt förtroende för sig själv: "Jag tror att jag är bra nog, jag lekte med den nationella lagkamraten vid 16 års ålder. Om jag inte tror på mig, då vem tror mig? Nu vad jag kan gör tror på mig själv, och om jag har en chans att spela ska jag göra mitt bästa för att hjälpa laget. Om möjligheten kommer fram i helgen är jag redo. "
 
Wilshire uttryckte också sin viljan att återvända till landslaget: "Jag vill spela för landet, även om jag länge varit borta från landslaget. Nationella tränare verkar inte känna igen mig, han sa att jag måste spela Premier League nu tror jag att det är rättvist och det är vad jag ska göra. Jag spelade bra den här säsongen i UEFA Cup och om det inte var tillräckligt skulle jag behöva bevisa mig själv i Premier League. Lite före, Jag kommer inte att komma in i listan med så Si Geit, så jag kommer att sträva efter att spela Arsenal Premiership match och sedan gå in i landslaget.
 
Wilshire kommer att komma med Arsenal nästa sommar, men Arsenal fans vill att Wilshire ska stanna. Wilshire sa: "Ibland när jag är hemma kommer jag att tänka, vad händer nästa? Mitt kontrakt är bara 6 månader och jag har kunnat känna mig sedan 16 års ålder. Jag är väldigt exalterad varje gång mina fans ropar namn, och nu vill jag kunna återvända till domstolen snarare än senare för att hjälpa laget tillbaka fansens stöd.