Din varukorg är tom!

Ser fram emot att spela i Premier League-spelet

10/12/2017

Wilshire återvände till Arsenal den här säsongen, fick inte mycket chans att hans framträdanden i den engelska Premier League få möjligheter, men i detta fall Wilshire fortfarande optimistisk om sin framtid.   Wilshire, efter att ha återvänt till Arsenal den här säsongen, spelar de flesta av hans chanser att spela i UEFA-cupen, Wilshere spelade bara fyra gånger i ligan, spelade en total tid på bara 65 minuter. Men även så, Wilhelm hård träning efter skadan återh..

Bayern München skada woes monteras före keltiska kollisionen

16/10/2017

Bayern München har blivit ett slag med nyheterna att mittfältaren Javi Martinez kommer att sakna Celtics besök Billiga Bayern Munich Fotbollströjor, med rädsla kan en annan mittfältare också missa.   Martinez ersattes under Bayerns 5-0 seger över Freiburg i helgen med axelskada, men det finns rädsla för att den chilenska mittfältaren Arturo Vidal också kan sakna Champions League-gruppspelet.   Vidal var inte inblandad i Bundesliga-konflikten på grund av ..

Chelsea främjar Jake Clarke-Salter till första lagspanelen

15/09/2017

Jake Clarke-Salter, som har varit med Chelsea sedan 2006, gjorde sin senior debut förra året när han ersatte Pedro i Blues 4-0-nederlag av Aston Villa i Premier League.   Den 19-årige försvararen skickades ut till Bristol Rovers för 2016/17-kampanjen där han gjorde 13 framträdanden för League One outfit.   Clarke-Salter har blivit inbjuden att träna med Chelseas första lagspelare på klubbens träningsbas i Cobham i sommar och ungen verkar ha imponerat Con..

Plocka Real Madrids Mount Rushmore

02/08/2017

Mount Rushmore: De enorma granitskurvorna från fyra presidenter i Förenta staterna, outplånligt upptagna i själva berget i South Dakota, tjänar som en påminnelse om nationens historia, mer än ett sekels värde.   Real Madrid: en fotbollsklubb med enorm historia och prestige, Real Madrid Matchtröjor en klubb som har förändrats händer och ansikten under decennierna - men är fortfarande en bastion av framgång, rikedom och enormt övergripande.   Blanda de t..

SITE MAP
  • Klubbar 2017-18
  • Klubbar Barn 2017-18
  • Landslag 2017
  • Landslag Barn 2017
  • Dam 2017-18